22 d’octubre 2018

Medalla de la Ciutat


En la concentració de dimarts passat dia 16 d’octubre davant l'ajuntament de Sabadell, de record i exigència de llibertat immediata dels nostres presos i exiliats polítics, al complir-se un any de l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart,  es va palesar, per part de l’entitat Òmnium Cultural de Sabadell,  la noble i necessària iniciativa de sol·licitar la concessió de  la Medalla de la Ciutat  “al mèrit per la pau” per als nostres conciutadans Carme Forcadell i Jordi Cuixart , així com també per l’expresident de l’ANC Jordi Sánchez.

La nostra Associació Sabadell Memorial, en Junta Directiva celebrada el proppassat dimecres dia 17, va acordar per unanimitat donar suport incondicional a aquesta generosa iniciativa comanant a la secretaria l’enviament d’un correu d’adhesió a la Delegació de Sabadell d’ Òmnium Cultural fent palès que, les nostres  dues entitats Associació Sabadell Memorial i Unió Catalanista de Sabadell, es posaven a la seva disposició per fer costat a qualsevol altre gestió que fos necessari endegar en el futur. No podem, com a sabadellencs, deixar de pensar en els nostres presos polítics i  donar el nostre escalf a totes i tots ells amb aquesta proposició de concessió de la Medalla de la Ciutat, que sens dubte serà una mostra de la nostra solidaritat. Volem recordar que la Carme Forcadell fou convidada protagonista  de varies conferències celebrades a la nostra Entitat,  on va deixar la seva empremta de catalanitat i patriotisme.

Ens plau comunicar a tots els nostres associats, col·laboradors i simpatitzants l’adhesió de les nostres entitats a aquesta iniciativa d’Òmnium, aprofitant per demanar-vos que, en la mesura de les vostres possibilitats, doneu suport particularment o col·lectiva a aquesta iniciativa ciutadana que esperem sigui una realitat ben aviat.

Amb els millors desitjos per a tots vosaltres, us agraïm d’antuvi el suport que doneu a la llibertat de les preses i presos polítics i alhora també de Catalunya.

Secretariat de l’ASM